ONZE REVIEWS

Klantervaringen

Vraag stellen? Neem contact op
Wij ontvangen onze reviews via Advocaatscore.

Meer reviews zien over ons? Klik hiernaast en lees wat klanten over ons vertellen.

Reviews rechtstreeks ontvangen van klanten en geplaatst na voorafgaande toestemming:
Installatiebedrijf Merwestreek

"Hartelijk dank voor uw advies en bijstand. Ik ben blij dat ik uw hulp heb ingeroepen om één en ander duidelijk op papier te krijgen aangaande een arbeidsovereenkomst met één van mijn werknemers. Dit was me alleen niet gelukt, ik heb geen kennis van zaken en daarvoor heb ik uw hulp ingeschakeld. Ik vond het een prettige samenwerking, ik kon snel bij u terecht voor een afspraak en u reageert vlot en duidelijk. Uiteindelijk konden we op een positieve manier de zaak afhandelen."

Logo Installatiebedrijf Merwestreek
Poly Products B.V.

"Een opdrachtgever wilde bijna een miljoen van ons ontvangen. Echter wij vonden dat we nog bijna een miljoen tegoed hadden. Dat lag ons zwaar op de maag maar uiteindelijk zijn we in alle punten in het gelijk gesteld, nadat Willem Plessius het heeft voorgelegd aan de Raad voor de Arbitrage in de bouw. Zonder de bouwkundig technische achtergrond van Willem was het wellicht heel anders afgelopen. Mede door de onverstoorbare houding van Willem hebben we het hele proces gewonnen."

Logo Poly Products B.V.
Melitta Professional Coffee Solutions Benelux BV

"Contact is vriendelijk en behulpzaam. Denken graag mee aan een goede oplossing."

Logo Melitta Professional Coffee Solutions Benelux BV
Stichting Kindercentra Gorinchem

"Het afgelopen jaar heeft Stichting Kindercentra Gorinchem (SKG) gebruik gemaakt van de expertise van Willem Plessius, advocaat van DNA-Legal. Het betrof een dispuut rondom het afronden van een huurovereenkomst. Als SKG zijn wij adequaat begeleid en bijgestaan. Binnen de afgesproken termijn konden wij het dossier sluiten. Wij kijken met plezier terug op de samenwerking."

Logo Stichting Kindercentra Gorinchem
KWA

"DNA Legal heeft het proces van bezwaar tot de officiële beroepsprocedure deskundig behandeld. Naast de inhoudelijke inbreng zijn de verschillende bezwaar- en beroepstermijnen goed bewaakt."

Logo KWA
Concept Direct

"Wij zijn uitstekend geholpen door DNA-Legal BV. Het juiste adres voor iedere ondernemer."

Logo Concept Direct
Struik Accountants B.V.

"De advocaten van DNA Legal B.V. zijn positief verrassend. Wij ervaren de dienstverlening als vindingrijk en snel. Een investering in DNA Legal B.V. wordt altijd terugverdiend. Kortom, een advocatenkantoor voor ondernemers."

Logo Struik Accountants B.V.
Gagestein - van der Hout

"De ervaring met DNA-Legal te Gorinchem kunnen wij als zeer positief bestempelen. Na het telefonisch contact werd duidelijkheid gegeven over de diverse zaken. Mr. J.M. Noteboom werd ons toegewezen om bijstand te verlenen. Het contact en de werkwijze met dhr. Noteboom hebben wij ervaren als zeer prettig. Het advies, de duidelijke communicatie, de wijze van inlezen en de daarop volgende handelswijzen voorzien van duidelijke taal en afspraken laten de professionaliteit zien van dhr. Noteboom. De ontstane vragen werden duidelijk en deskundig uitgelegd en dat op zeer korte termijn, mede hierdoor en door het voorgaande is de samenwerking als uiterst plezierig ervaren. Ook de overige medewerkers van het kantoor hebben ons prettig en deskundig te woord gestaan, waardoor wij eveneens positieve woorden voor deze personen hebben. Terugkijkend op de procedure kan ik een ieder aanbevelen om van de diensten van DNA-Legal BV. gebruik te maken. Mede door het advies is de procedure op een zeer positieve wijze beëindigd. Indien er in de toekomst mogelijk nog eens een beroep gedaan moet worden op bijstand van een advocaat, dan zullen wij zeker de medewerkers van DNA-Legal BV weten te vinden en verzoeken om ons wederom bij te staan. Mede veroorzaakt door het gevoel dat de advocaat het ook voor ons opnam! Er zijn advocaten en advocaten maar deze organisatie onderscheidt zich in onze beleving door het professioneel handelen zodat ik het een ieder aanbeveel die in een juridische geschil geraakt."

Fockert Electro B.V.

"Wij werken al jarenlang met grote tevredenheid samen met Johan Noteboom van DNA-Legal."

Logo Fockert Electro B.V.
Totaal Leegstandsbeheer

"Een aantal jaar geleden hebben wij als leegstandsbeheerder voor alle voorkomende juridische zaken gekozen voor DNA-Legal omdat DNA dezelfde persoonlijke benadering hanteert als Totaal Leegstandsbeheer en altijd klaar staat voor onze juridische vraagstukken. Of het nu om huurachterstanden, huurovereenkomsten of personeelszaken gaat, wij kunnen met al onze vragen terecht bij DNA-Legal. Ook zullen zij het niet laten een link te leggen tussen vraag en aanbod van tussen hun cliënten die zakelijk van meerwaarde voor elkaar kunnen zijn. Een win-win situatie dus! Ik ben dan ook erg blij dat DNA-Legal nu alle juridische zaken en adviezen voor Totaal Leegstandsbeheer verzorgt."

Logo Totaal Leegstandsbeheer
DHM Industrial Services B.V.

"Johan Noteboom van DNA-Legal weet wat de ondernemer nodig heeft, is beschikbaar, is pragmatisch zolang het kan en grondig als het nodig is."

Logo DHM Industrial Services B.V.
KLF Building Products

"DNA ontzorgd ons van A tot Z. Of het nu gaat om het opstellen van internationale handelscontracten, advies over intellectueel eigendom of een ‘simpele’ incasso, DNA handelt het adequaat en transparant af."

Tickets Holding Company B.V.

"Tickets Holding Company B.V. heeft gebruik gemaakt van de expertise van Albert Dunsbergen, advocaat van DNA-Legal. Het betrof een dispuut rondom het afronden van een claim in Engeland na een faillissement. Als Tickets.nl hadden wij juridische bijstand nodig om de Engelse juristen (solicitors) bij te staan bij onze claim tegen een groot Engels concern. De heer Dunsbergen heeft ons op adequate wijze begeleid en bijgestaan. Zijn Engelse confrère heeft zijn waardering uitgesproken over de samenwerking net de heer Dunsbergen en de voortreffelijke beheersing van de Engelse taal. Wij kijken met plezier terug op de samenwerking."

Elsman International Consultants B.V.

"Teamplayers met verstand van zaken, dat is onze ervaring met DNA Legal. Een no-nonsense kantoor met advocaten die zeggen waar het op staat en juridisch de support leveren die je op dat moment nodig hebt. Ook is DNA Legal prima in staat om daar waar nodig/gewenst, met andere advocaten(kantoren) samen te werken. Kortom, wij bevelen de advocaten van DNA-Legal van harte aan."

Logo Elsman International Consultants B.V.