Rechtsgebieden

 

De advocaten van DNA-Legal richten zich specifiek op ondernemingen. Ze hebben een gedegen kennis van het verbintenissenrecht en het vermogensrecht. Die kennis garandeert u een juist en werkbaar advies. Zij kunnen u tevens bijstaan bij geschillen en in procedures.

DNA-Legal is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en het insolventierecht.

Onder het ondernemingsrecht vallen uiteenlopende onderwerpen. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan het opstellen en beoordelen van contracten, geschillen tussen stakeholders (aandeelhouders, bestuurders, overigen), overnames en zakelijke geschillen tussen met zakenpartners, leveranciers of afnemers. Voor al uw kwesties kunt u terecht bij de ervaren ondernemingsrechtadvocaten van DNA-Legal.

Het insolventierecht of faillissementsrecht is van toepassing op ondernemingen in financiële moeilijkheden. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan reorganisaties, doorstart na faillissement en geschillen met de curator. De insolventierechtadvocaten van DNA-Legal zijn hierin gespecialiseerd. Maar ook als het u als ondernemer zelf voor de wind gaat, wil dat niet zeggen dat u nooit met het insolventierecht te maken krijgt. U zult namelijk best wel eens zaken doen kunt u in aanraking komen met een onderneming in zwaar weer. Ook dan kunt u bij DNA-Legal terecht.

Bezig met laden... Bezig met laden...

Niet alle velden zijn juist ingevuld.
Controleer uw gegevens en probeer het opnieuw.

Het formulier kan niet verzonden worden, probeer het later opnieuw.

Het formulier is verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wat kunnen wij voor u doen?
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Blijf op de hoogte
Door u aan te melden voor onze nieuwsbrief blijft u altijd op de hoogte.