0183 631 800 0183 631 800
0183 631 800 algemeen@dnalegal.nl

Dinsdag 22 januari 2019 is door de rechtbank Rotterdam de besloten vennootschap Vital & Balance B.V. in staat van faillissement verklaard. Martijn Wesselink van DNA-Legal is benoemd tot curator.  Vital & Balance exploiteert een Natuurvoedingswinkel in het centrum van Gorinchem (Westwagenstraat 19). Deze winkel is in verband met het faillissement direct beschikbaar voor overname. Indien u interesse heeft in overname van de winkel inclusief inventaris en voorraad, laat het dan uiterlijk 1 februari 2019 aan mij weten (via: ). Indien u uitsluitend interesse heeft in overname van de voorraad en / of de inventaris hoor ik dat ook graag uiterlijk 1 februari 2019 (voor het geval de winkel niet integraal wordt overgenomen).

Indien u schuldeiser bent, kunt u uw vordering bij de curator indienen, bij voorkeur online via de website www. crediteurenlijst.nl. Dat gaat als volgt. U registreert zich als crediteur door middel van een beveiligde internetverbinding. U krijgt direct per e-mail inlog-gegevens voor toegang tot uw eigen account. Bovendien krijgt u bij registratie een checklist met tips, waarmee u de kans verkleint dat u belangrijke zaken over het hoofd ziet.

 

DNA-Legal  maakt gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen