Willem is in 1994 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Zowel voor als na zijn studie was hij ondernemer, met name in de bloemen im- en export. Als geboren Aalsmeerder is dat niet verwonderlijk. Sinds 15 jaar is Willem fulltime advocaat, waarbij hij dankbaar gebruik maakt van zijn ervaring als zelfstandige.

Willem heeft ruime ervaring in de advies- en procespraktijk. Met passie voor rede en met een aangeboren vasthoudendheid, is hij in staat om zijn klanten effectief en naar wens bij te staan. Hij heeft een gedegen kennis van het verbintenissenrecht, het vermogensrecht en het ondernemingsrecht, maar vooral: gezond verstand. Een niet te onderschatten eigenschap, onmisbaar in dit vak.

Willem heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten verbintenissenrecht als hoofdrechtsgebied geregistreerd.

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerde hoofdrechtsgebied.

Niet alle velden zijn juist ingevuld.
Controleer uw gegevens en probeer het opnieuw.

Het formulier kan niet verzonden worden, probeer het later opnieuw.

Het formulier is verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wat kunnen wij voor u doen?
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld