0183 631 800 0183 631 800
0183 631 800 algemeen@dnalegal.nl

Juridische gids bij ondernemers die met een overname te maken hebben

Staat u voor een overname? Dan is het belangrijk om niet te lang te wachten met het inwinnen van juridisch advies. Een gespecialiseerde ondernemingsrechtadvocaat wijst u niet alleen op de juridische risico’s, maar denkt ook graag praktisch met u mee over commerciële kansen. 
DNA-Legal heeft ervaring met overnames. Wij staan daarbij zowel kopers als verkopers bij. Wij kunnen u tijdens het gehele transactieproces constructief begeleiden. U kunt bij ons terecht voor het opstellen van de geheimhoudingsverklaring en de intentieverklaring, maar ook voor het boekenonderzoek. Vervolgens kunnen wij u adviseren bij de onderhandelingen of de onderhandelingen met of namens u voeren. Moet het overnamecontract worden beoordeeld of opgesteld? Ook dan kunt u bij ons terecht. Ontstaan er na het afronden van de overname toch nog geschillen, bijvoorbeeld omdat de andere partij zijn verplichtingen niet (volledig) nakomt? Dan staan wij voor u klaar. 

Niet alle velden zijn juist ingevuld. Controleer uw gegevens en probeer het opnieuw.
<p>Het formulier kan niet verzonden worden, probeer het later opnieuw.</p>
Het formulier is verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Wat kunnen wij voor u doen?
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
DNA-Legal  maakt gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen