2019-01-24

Faillissement Vital & Balance

Vraag stellen? Neem contact op

Dinsdag 22 januari 2019 is door de rechtbank Rotterdam de besloten vennootschap Vital & Balance B.V. in staat van faillissement verklaard. Martijn Wesselink van DNA-Legal is benoemd tot curator.  Vital & Balance exploiteert een Natuurvoedingswinkel in het centrum van Gorinchem (Westwagenstraat 19). Deze winkel is in verband met het faillissement direct beschikbaar voor overname. Indien u interesse heeft in overname van de winkel inclusief inventaris en voorraad, laat het dan uiterlijk 1 februari 2019 aan mij weten (via: noteboom@dnalegal.nl). Indien u uitsluitend interesse heeft in overname van de voorraad en / of de inventaris hoor ik dat ook graag uiterlijk 1 februari 2019 (voor het geval de winkel niet integraal wordt overgenomen).


Indien u schuldeiser bent, kunt u uw vordering bij de curator indienen, bij voorkeur online via de website www. crediteurenlijst.nl. Dat gaat als volgt. U registreert zich als crediteur door middel van een beveiligde internetverbinding. U krijgt direct per e-mail inlog-gegevens voor toegang tot uw eigen account. Bovendien krijgt u bij registratie een checklist met tips, waarmee u de kans verkleint dat u belangrijke zaken over het hoofd ziet.

2023-02-02

Afscheid Albert Dunsbergen

Na ruim 38 jaar als advocaat heeft Albert Dunsbergen besloten met ingang van 1 januari 2023 afscheid te nemen van de advocatuur. Met veel plezier is hij al die jaren advocaat in Gorinchem geweest.

Lees bericht
2022-02-08

Webinar Zekerheden III

Webinar: Had ik maar zekerheid! over Persoonlijke zekerheden

Lees bericht