0183 631 800 0183 631 800
0183 631 800 algemeen@dnalegal.nl

Johan Noteboom heeft naast de rechtenstudie ook de HEAO (richting Management Economie en Recht) met succes afgerond. Vanaf 1996 heeft hij bij de Rechtbank gewerkt als (senior)gerechtssecretaris. In 2003 heeft hij de overstap naar de advocatuur gemaakt. Op 1 januari 2008 is Johan partner geworden en daarmee mede-eigenaar van DNA-Legal. Hij heeft de INSOLAD-Grotius specialisatieopleiding Insolventierecht met goed gevolg afgesloten en is lid van INSOLAD, de vereniging voor insolventierecht advocaten.

Johan staat vaak ondernemers bij op cruciale momenten in hun leven. Hij trekt zich het lot van iedere ondernemer die hij bijstaat sterk aan. De passie voor de klant vertaalt zich in een grote gedrevenheid om resultaten te behalen. Johan is vooraf eerlijk in zijn analyse en wil voorkomen dat hij garanties geeft die niet kunnen worden waargemaakt. Johan is op zijn best bij complexe geschillen waarbij partijen zelf geen uitweg meer zien.

Johan heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
- insolventierecht (faillissement, surseance van betaling en WSNP);
- ondernemingsrecht (agentuur en distributie, beroepsaansprakelijkheid, bestuurdersaansprakelijkheid, fusies en overnames, vennootschappen en
  verenigingen en stichtingen).

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 

Niet alle velden zijn juist ingevuld. Controleer uw gegevens en probeer het opnieuw.
<p>Het formulier kan niet verzonden worden, probeer het later opnieuw.</p>
Het formulier is verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Wat kunnen wij voor u doen?
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
DNA-Legal  maakt gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen